Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() Zasláno: 26.dub.2006 v 11:06 |
Nevím proč, ale v jednom výkresu mi nefunguje příkaz Refedit:
Command: _refedit Select reference: Errors found in references to other objects: ** Application reference missing: GENIUS_GENOREF_13, to AcDbLinetypeTableRecord. a to ani když jsem do výkresu znovu načetl všechny použité typy čar. Jaké reference tam chybí ![]() |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Zřejmě chcete editovat blok nebo referenci pocházející z AutoCADu Mechanical.
|
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
No právě, ten výkres jsem vytvářel já, v AutoCAD2004 a nebyly k tomu použity žádné externí reference.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
No to je divné, ta strojařská aplikace se tam musela někde vzít - tu si holý AutoCAD nevymyslel (stačilo načíst nějaký cizí DWG blok).
|
|
![]() |
|
![]() |
Ne, výkres jsem začal z "čistého listu" (dle acadiso.dwt), žádné bloky nebyly vkládány.
Pro úplnost: Nejde refedit pouze u jednoho bloku, u ostatních 14-ti to funguje. Scale X/Y/Z=1 Elevation=0 vše Bylayer Pokud dotyčný blok rozbiju, pročistím výkres, znovu definuju blok (pro zichr jsem zkontroloval všechny entity: jsou korektní) - dojdu ke stejnému výsledku (tj. ani tak nejde na to aplikovat refedit). |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Jak se ten blok jmenuje? Audit/Recover žádné chyby nehlásí? |
|
![]() |
|
![]() |
Drawing recovery.
Drawing recovery log. Salvaged database from drawing. Opening an AutoCAD 2004 format file. 15 Blocks audited Pass 1 20 objects audited Pass 2 20 objects audited Pass 3 1000 objects audited Total errors found 0 fixed 0 Jména bloků jsou: QAKZ12_3150_80_1D77FE350-BP QAKZ12_3150_80_1D77FE350-BL QAKZ12_3150_80_1D77FE350-P QAKZ12_3150_80_1D77FE350-N atd Problémový je ten poslední s příponou -N |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
Miroslav Harant ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 97 |
![]() |
Mohu vás poprosit o zaslání daného výkresu/bloku na design@interior.cz , přes víkend se na to podívám.
|
|
Miroslav Harant
ADT 3.3 / Win 98 SE |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,410 sekund.