ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů. Proměnné prostředí AutoCADu.
Autodesk Revit - BIM projektování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoinstalace cadconu dt 2006

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
pmasek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.kvě.2006
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: instalace cadconu dt 2006
    Zasláno: 05.kvě.2006 v 17:24
Mám podobný problém s instalací Cadkonu TZB, příprava instalace dojede pouze do 99% a pak instalátor zmizí aniž by cokoliv udělal a nic se nestane. Zkoušel jsem i odinstalovat avast!, vypnout firewall, vše je instalováno v profilu administrátora a přesto cadkon nefunguje. Upozorňuji, že jsem pouze přeinstalovával PC, operační systém je stejný a před reinstalací vše fungovalo normálně.
Pavel ACAD 2002 Cz
Zpět nahoru
koutnak Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 20.bře.2006
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
ACAD 2013; Cadkon+ MEP 2018
Bodů: 474
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2006 v 22:37
Používám CADKON/TZB, takže si nejsem jistý zda je instalace shodná. V manuálu ke CADKONu se v kapitole "Před instalací CADKONu" píše:
-nainstalujte a alespoň jednou spusťte AutoCAD LT, AutoCAD nabo ADT
 Udělal jste to?
-na vašem počítači vypněte všechny rezidentní štíty (antivirové programy, firewall)
 A tohle taky?

Pokud ano, tak nevím jak Vám poradit.

Radim Koutňák
Zpět nahoru
yarinn Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.kvě.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2022
Bodů: 1
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2006 v 20:01
prosim pomozte nejde mi naistalovat cadkon pise mi to ,ze autocad nebyl nalezen zkousel jsem ruzny verze autocadu ale problem pretrvava.nevite nekdo cim to muz byt?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4617:VIPSpuštění holého AutoCADu 2006 z instalace Architectural Desktopu 2006
Tip 5578:VIPChyba 1603 při instalaci CAD aplikace - příčiny.
Tip 4677:VIPInstalace FlexLM/FlexNet serveru z AutoCADu 2006/2007 pod Windows NT4.
Tip 4311:VIPInstalace aplikací rodiny AutoCAD 2006/2007 ve Windows XP 64-bit.
Tip 694:Jak vytvořit vikýř nebo střešní okno ve střeše v Architectural Desktopu?
Tip 4373:Nefunguje mi instalace z instalačního média ADT 2006 či Inventoru 10.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.