Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2974 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

problém instalace ACA 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 399
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: problém instalace ACA 2019
    Zasláno: 01.čer.2018 v 09:55
Přeji příjemný den
při instalaci ACA 20019 z BDS na W7 se objevila hláška o neznámé softwarové výjimce viz příloha. Po jejím přeskočení došlo k dokončení instalace. Při zpuštění ACA se objevila chybová hláška, že chybí program aca.exe. Při opravě instalace program požadoval ACAOE.msi ta co je v istalačním balíku mu nevyhovuje viz příloha. Po přeinstalování a restartu počítače se podařilo rozchodit samotný acad. ACA po spuštění zamrzne a po delší době objeví se hláška autodesku o chybě, kterou jsem zaslal na autodesk. ACA je nutné vypnout přes správce úloch. V čem je ten čokl zakopaný?
Jan Kosík
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/acaoe_msi.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/softverová_vyjimka.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 14:46
Byla to stažená nebo průběžná (Install Now) instalace? To vypadá, že se něco blbě stáhlo nebo antivir zablokoval instalaci nějakého DLL.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 399
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 15:28
Děkuji za odpověď
Stahoval jsem to pomocí Download Manageru. Stejná chyba se objevila i při pokusu instalovat tral verzi.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 15:36
Teď koukám, že je to asi instalováno jako součást BDSP. Nelze vyloučit, že tam je chyba instalace, zkuste tedy ACA stáhnout samostatně a instalovat jej s klíčem BDSP - je to identický software.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 399
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2018 v 16:01
Děkuji za odpověď
to už jsem udělal s tou trial verzí. Ta byla stažena samostatně a skončila stejnou hláškou.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 6256:Nefunguje mi uchopování bodů AEC objektů v AutoCADu Architecture.
Tip 11853:Chyba iLogic v Inventoru 2019: Vyvolání konstruktoru vyvolalo výjimku
Tip 11862:Tento produkt nelze nainstalovat do aktuálního operačního systému.
Tip 9922:Project Browser v AutoCADu Architecture či MEP začal zamrzat.
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,173 sekund.