Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 6226 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nemožnosť označiť objekt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nemožnosť označiť objekt
    Zasláno: 20.srp.2018 v 14:02

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10644/Obrázok_1_2018-08-20_14-00-55.jpg

čo spôsobuje nemožnosť vybrať objekt (respektíve pri výbere mi vybehne ponuka ktorá je v obrázku) v prípade že je v blízkosti výberu bod, ktorý patrí MLEADER. Robí mi to len keď má MLEADER viac ako jeden LEADER.

Ak objekt vyberiem ďalej od daného MLEADER, tak to ide. Proste v určitom okruhu mi pri ýbere vyhodí túto možnosť.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2018 v 14:54
Ta nabídka se zobrazuje když se přo výběru trefíte na ten žlutý vykřičníček.
Ten žlutý vykřičník se zobrazujete když porušíte asociaci asociativního odkazu a máte při tom zapnuté ANNOMONITOR. 
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2018 v 14:55
to som pochopil, ale prečo sa menu zobrazí keď kliknem mimo výkričník - tak ako je to na obrázku?
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2018 v 14:58
Těch příčin může být víc a hádat fakt nebudu. Takže buď tu dotčenou část vykopírujte a postněte, nebo neumím pomoct.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4593:VIPNelze vytvořit obdélníkové pole v Inventoru - objekty nelze použít pro pole.
Tip 7162:VIPJaký AutoCAD se spustí při poklepání na vložený objekt typu výkres (OLE DWG)?
Tip 5324:VIPSnadné odlišení AEC objektů od standardních objektů AutoCADu.
Tip 9067:VIPNastavení možností exportu AEC do holého DWG.
Tip 7482:VIPJak přenést styly Civil objektů z jiného DWG výkresu?
Tip 6884:VIPProblém při výběru objektů v MapGuide 2010 fusion v IE6.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.