Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2285 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor - export do step

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hornakj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2018
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hornakj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor - export do step
    Zasláno: 27.zář.2018 v 10:35
Dobrý den, prosím o radu. Když dávám exportovat sestavný model do step formátu, neexportují se mi všechny díly do sestavy. Nevíte náhodou čím to může být? Děkuji za tipy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17768
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 10:41
V jaké verzi Inventoru? 2018? Není problém až na straně importu?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
hornakj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2018
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hornakj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 10:43
Jde o Inventor 2015. V hlavičce profilu mám chybu, nevšiml jsem si tohoto nastavení. 
Zpět nahoru
hornakj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2018
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hornakj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 10:46
A ještě k tomu importu... Snažil jsem se otevřít ten step model na dvou různých PC se stejným výsledkem. Chybí mi tam stejné díly, které nejsou ani ve seznamu ve stromě.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17768
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 11:00
Ano, ve verzi 2015 SP1 byl podobný problém. Už si nepamatuji zda bylo řešeno hotfixy - ale nainstalujte si poslední aktualizace pro 2015.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
hornakj Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2018
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2018
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hornakj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 11:01
Děkuji za radu. Zkusím to.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12043:VIPExport jednotlivých součástí sestavy do samostatných STEP souborů.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3598:Nastavení STEP převodu mezi různými MCAD systémy.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.