Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3659 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamický blok v dynamickém bloku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
FilipSt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.lis.2018
Lokalita: Germany
Používám:
Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace FilipSt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamický blok v dynamickém bloku
    Zasláno: 26.lis.2018 v 12:10
Zdravím, je možné mít v dynamickém bloku vložený jiný dynamický blok tak, aby bylo ve výsledku možné měnit parametry i toho vloženého bloku?
 
Děkuji
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 178
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2018 v 12:19
Zdravím,
po rozbití toho nadřazeného ano, používáme. Nastavíme vlastnosti jednoho, rozbiju, nastavím další...
Ale jestli bez rozbíjení nevím, myslím si že ne.
 
pěkný den O.
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17730
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.lis.2018 v 13:15
Vnoření dynamických bloků je možné, je možné dokonce měnit parametry v jednotlivých úrovních vložení, ale jen programově (přes API) - neuděláte to v běžném uživatelském rozhraní (musíte nadřazený rozbít).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4338:Rychlejší výběr dynamického bloku pro editaci.
Tip 10760:Proč atribut dynamického bloku nereaguje na stav viditelnosti?
Tip 8601:Jak využít BCount (Express Tools) i pro dynamické bloky?
Tip 4804:Dynamický popis dynamického bloku.
Tip 7582:Výběr dynamických bloků podle dynamické vlastnosti.
Tip 5805:Blok s trvale horizontálním atributem.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.