Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3379 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunguje několik věcí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomáš Číž Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.kvě.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad2010
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomáš Číž Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunguje několik věcí
    Zasláno: 27.lis.2018 v 10:11

Zdravím, včera se mi stala taková věc. Najednou mi nešlo nic mazat pomocí "delete", dál jsem zjistil, že když chci změnit hladinu, kótovací styl, písmo.. panel nástrojů nefunguje, musel jsem to dělat přes "Vlastnosti". Dále.. text který mám vytvořený jako "Odstavec" nemůžu upravit, změnit dvojklikem na něj... musím opět ve vlastnostech. Panel nástrojů je funkční jen v případě, kdy něco nového vytvářím, kóty, text..., ale jakmile chci něco změnit v modelu, do jiné hladiny, změnit styl textu tak to nejde.

Zkoušel jsem AutoCAD opravit přes CD, nepomohlo, přeinstalace taky nepomohla.

AutoCAD Architecture 2010 licence

Windows 10

antivir nic nenašel


Napadá mě, jestli jsem omylem nepoužil nějakou klávesovou zkratku a něco nepřepnul. 

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 876
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.lis.2018 v 10:13
Nastavte promennou PICKFIRST na 1
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Tomáš Číž Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.kvě.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad2010
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomáš Číž Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.lis.2018 v 10:17
děkuji pomohlo 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 8591:VIPNelze zobrazit dialog Informace o projektu (zašedlá ikonka)
Tip 9406:VIPAutodesk Bridge Module mi nefunguje pod českým Civil3D 2014.
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 7182:VIPNefungující náhled před tiskem.
Tip 6796:VIPObnovení chybějících příkazů AutoCADu v ADT/Architecture.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.