Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2301 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rvyber - "zapamatování" parametrů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
aurum Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.zář.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Map 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 135
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aurum Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rvyber - "zapamatování" parametrů
    Zasláno: 21.pro.2018 v 10:11
Potřebuji opakovaně využít funkci rvyber se stejnými parametry, ale při každém zadání příkazu musím vyplnit požadované vlastnosti. Lze nějak tento proces zjednodušit, tedy "rvyber dle předchozího zadání", nebo využít něco jako postup "vyber - předchozí"? Děkuji za nápady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2018 v 10:41
RVYBER nemá možnost zapamatování předchozího výběrového filtru, ale podobný příkaz FILTR ano. Zkuste spíš ten. Anebo je možné výběr přednastavit přímo pomocí LISP příkazu (ssget).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.pro.2018 v 11:03
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4187:Jak ve výkresu vybrat pouze uzavřené křivky?
Tip 6143:Jak zachovat větší velikost oken Otevři/Ulož mezi sezeními Inventoru?
Tip 1954:Proč se v dialogu Otevři nezobrazují podrobnosti u výkresových souborů?
Tip 10078:Proč mi RVYBER nenabízí náhled výběru aktuálním filtrem?
Tip 9211:Jak vybrat křivky kratší než X metrů nebo plochy menší než Y m2?
Tip 1516:Jak vybírat entity výkresu pomocí filtru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,327 sekund.