Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2877 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ilogic automatické ukládání DWG z ipt, iam

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bezduška Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bezduška Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ilogic automatické ukládání DWG z ipt, iam
    Zasláno: 13.led.2019 v 17:28
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda už se někdo pokusil v iLogic o automatické ukládání Dwg, STEP, atd...., podobně jako je to u automatického ukládání pdf. Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17876
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.led.2019 v 21:52
Myslíte při uložení modelu? To vás bude hrozně zdržovat. Lepší je udělat to až na úrovni Vaultu, rovnou na serveru.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 315
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2019 v 08:48
Ano z Vaultu je to v pohodě ale když ho nemáte tak se to dá. Pokud nepoužíváte obří sestavy, tak je to možné. Já to tak používám. Exporty od pdf až po dxf a zdržení to trošku je ale zanedbatelný, a pracuje to spolehlivě.

Bohužel na druhou stranu to vyžaduje hodně nastavování a ladění, než to bude správně fungovat. V druhé řadě se budete hodně vracet k již hotovým dílům jen aby jste je předělal na aktuální nastavení. Když se tohle vše podaří tak aby to vše správně fungovalo tak to vyžaduje důsledné dodržování postupu při práci.

Pokud však máte chuť do toho vložit energii a čas, tak vám pravidla mohu poslat.   
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Bezduška Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bezduška Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2019 v 15:05
Dobrý den,budu rad kdyz by jste mi poslat Txt na to dwg, Zkoušl jsem to upravit z iLogic na PDF. Jinak ja to mam v ramci aktualizaci na Inv 2019 v práci a snazim se usnadnit praci ostatnim konstrukterum. Prave je problem s tim ze cas bych si na to nasel vzdycky, ale spis nepochopim tu programatorskou angličtinu. Dekuji
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 315
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.led.2019 v 14:27
Pravidlo je níže, já osobně ho používám jen jednou za čas. Nemám ho nastavené aby se automaticky spouštělo.

SLOZKA_ULOZENI = ThisDoc.Path & "\EXPORT\" & ThisDoc.FileName(False)

ThisDoc.Document.SaveAs(SLOZKA_ULOZENI & (".dwg") , True)
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11762:VIPŘízení polohy komponent sestavy tabulkou v Excelu (iLogic).
Tip 10689:VIPiLogic: Hromadné nastavení iVlastností pro všechny součásti sestavy
Tip 9796:VIPiLogic pravidlo pro úpravu formátu exportovaných parametrů.
Tip 11458:VIPJak do výkresových kót doplnit názvy parametrů z modelu Inventoru?
Tip 10095:VIPSnadné automatické ukládání PDF kopie při uložení IDW/DWG výkresu.
Tip 12043:VIPExport jednotlivých součástí sestavy do samostatných STEP souborů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.