Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3941 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Obrázok - čiernobiely

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Obrázok - čiernobiely
    Zasláno: 16.čvc.2019 v 14:10
Ahojte.
Dá sa v Autocade vložený farebný obrázok urobiť nejako čiernobiely?


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 14:15
Ne, připojený obrázek upravte rastrovým editorem.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 14:16
Myslel som si. ďakujem  :)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 914
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 14:16
Nejde to..., muzete pouze ladit Brightnes, Contrast a Fade (eventualne transparency pres hladinu - neodzkouseno)
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 15:08
Samozřejmě s výjimkou Raster Design (součást One AutoCAD), kde můžete změnit barevnou hloubku, a s výjimkou Map3D/Civil3D, kde můžete rastrový obrázek připojit pomocí FDO a ten pak stylizovat do odstínů šedi.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3234:VIPSnadné, plnohodnotné vložení rastrových obrázků i v AutoCADu LT.
Tip 4037:Jak vložit (svázat) rastrový obrázek dovnitř výkresu?
Tip 1305:Průhledné rastrové obrázky v AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.