Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2814 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Fusion a Kovosvit MCV 500

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
I.Bílek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.led.2016
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace I.Bílek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Fusion a Kovosvit MCV 500
    Zasláno: 23.zář.2019 v 15:28
Nevíte jestli mi budou CAM funkce ve Fusion 360 fungovat na tříosu Kovosvit MCV 500? Co jsem měl možnost zjistit, byl by to pro mě ideální software.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18577
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 21:49
Bude jistě záležet na řídicím systému, ale určitě by to kolegové zvládli - zde je přehled již realizovaných zákaznických postprocesorů na různé CNC stroje:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
I.Bílek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.led.2016
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace I.Bílek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 16:44
Zatím co jsem testoval načítání i vytváření modelů ve Fusion, zvládl jsem v něm to samé co v Inventoru. Jediná nevýhoda je čeština, ale viděl jsem někde že i Fusion už může být česky. Je tam česky také to prostředí pro CAM? A je ve Fusion něco jako iLogic?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18577
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2019 v 08:57
Ano, celé CAM prostředí ve Fusion 360 je v češtině. Co se týče iLogic, přímá náhrada těchto jednoduchých maker ve Fusion 360 není, ale možnosti programování a automatizace nabízí - můžete využít jazyky Python nebo C++ (dříve též JavaScript).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 7991:VIPJak rozpoznat DWG soubor pocházející z Inventor Fusion nebo 123D?
Tip 12388:VIPJak získat bezplatnou licenci Autodesk Fusion Team?
Tip 11697:Nastavení čisté bílého pozadí ve Fusion 360.
Tip 8245:Model z Pro/E je v Inventoru Fusion 10x větší.
Tip 8227:Kde se berou DWG bloky typu ACAD_FREEWAY_COMPONENT?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,500 sekund.