Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3281 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Elda2001 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.úno.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Elda2001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD 2018
    Zasláno: 01.říj.2019 v 22:55
Dobrý den,
mám nainstalovaný Autocad 2018, vše je v pořádku,žádnou chybu nehlásí, ale když ho chci použít, nechce se zapnout. Jen se na myši objeví načítání a pak nic. Už si vůbec nevím rady.
Moc děkuji za zpětnou vazbu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2019 v 06:18
Asi bude potřeba více informací - za je to hned po instalaci nebo zda to do nějaké doby fungovalo, jaký OS, jaký antivir, jaká grafická karta, Restartujte PC, ověřte místo na disku a zkuste bloknout antivir.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Elda2001 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.úno.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Elda2001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2019 v 07:49
Tak já jsem měla v počítači tři roky 2017 a na nový školní rok, jsem potřebovala 2018. Tamtu verzi jsem odinstalovala a nainstalovala novou. Autocad se objevil na ploše a aplikace autodesk taky. Když se do ní podívám, tak píše, že vše je v pořádku nainstalovane a nejsou žádné další aktualizace. Restarovala jsem i počítač po instalaci. Ale když teď autocad spustím, nic se nestane.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2019 v 09:05
Viz výše uvedený příspěvek. OS, antivir, místo na disku, správce úloh.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11795:Do jaké složky má nahrát uživatelský typ čáry nebo šrafu pro AutoCAD for Mac?
Tip 12250:Při tisku více kopií na pozadí vznikne tiskový soubor o délce 0 bytů.
Tip 11473:Chyba: Sorry, this pre-release product has expired.
Tip 6438:Vynucení verze DWG formátu pro ukládání.
Tip 11730:Příkaz „Compress database“ zmizel z menu Plant3D 2018.
Tip 12030:Jak spustit AutoCAD pro Mac OS 10.14 Mojave?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.