Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2605 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad vs Update w7>10

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad vs Update w7>10
    Zasláno: 18.pro.2019 v 10:30
Zdravím, potřeboval bych názor/zkušenost někoho znalého/zkušeného...

Mám C3D 2020, "všechno" nastavené, funkční. ACAD profil UI překapaný od zhora dolů. Snažil jsem se sice držet se v separátním profilu... ale tlačítkem Migrate rozhodně všechno úspěsně nepřenesu.
A protože někdo těžce nezvádl svojí práci tak mě nutí k přechodu na W10 mimo mé obvyklé periody.

Čili ten názor... lze přejít úspěšně z w7 (update na stejném stroji) na w10 bez dopadů (nebo s jakými minimálními) na nastavení a funkčnost Autocad/C3D? Oni si chtějí udělat klon... zkusit přejít, kdyžtak to vrátit...

Těmto věcem moc nerozumím, nemám čas se probírat nekonečnými vlákny fór... Možná jestli někdo máte nějaký pěkný souhrn. 

Já bych nejradši byl počkal do leta, koupil nový pc, nahodil čisté w10, c3d21........ nechce se mi jim dovolit dle mého nějaké experimenty. Jsou to experimenty?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 983
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 10:44
zdravim,
troufnu si říct, že bych Vám s tímto mohl poradit... delal jsem přes 20 ruznych PC/NB s ruznymi kombinacemi, moznostmi vratit aapod.... Na stanicich kde mame CAd vse probehlo v poradku doknonce i CAD 2014 (resp AutoCAD architecture) bezel jako na W7...

Nejlepsi/nejbezpecnejsi je 
- budete potrebovat SSD (128 - 256 GB), ctecku na 2,5'' (3,5'') HDDs a min 16 deka USB (na ISo systemu)
- na novy disk naklonovat stavajici w7 (pro případ, že by se pri upgrade neco nepovedlo) - vyzkouset, zda funguje!!! (preojenim HDDs)
- na stavajicim HDD provest upgrade - tedy... doufam ze to jeste lze..tim myslim upgrade z W7 na W10 bez reinstalace celeho systemu tak, jak to bylo mozne na zacatku W10... :(
- na netu si stahnete ISO a nahrajete ma USB - resp slo spustit instalacku W10 za chodu W7 a spustit upgrade...
- licence by mela fungovat ta z W7
- ...
pokud jsme narazil na nejakou drobnost/problem, vzdicky to slo vyresit - a to se prosim VUBEC NEPOKLADAM za nekjakeho IT odbornika!!!

Pokud mate zajem, rad dopomuzu pres soukromou zpravu -> e-mail -> telefon
zdravim
JASponza
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 10:55
Přechod z Windows 7 na 10 jsem dělal už před dlouhou dobou, ale co si vzpomínám, proběhlo všechno automaticky a nastavení Autocadu zůstaly zachované. Jen jsem musel ručně aktualizovat driver tiskárny a PC3.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 11:31
Díky pánové za dobré zprávy. Návod vytisknu našim IT... pro jistotu :)

Jinak ještě otázka ohledně disku...
Nechá se do toho dát M.2 SSD disk? 


Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 983
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 14:59
A to SSD se SATA konektorem nebo je to typ NVMe (coz je mnohem rychlejsi napojeni a jde pres PCIe)? Je to velky rozdil, na to bacha... a ty NVMe jsou řádově dražší... 
Kazdopadne na oboje by se mel najit najaky interface se kterym to napojit pujde... (kdyz uz to nema primo slot na desce... coz nevim...). Pokud ale mate IT, tak o tom budou vedet vic nez ja...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 16:17
Díky.
Ono to bude jak píšete.. budu se muset spokojit jen s tím, co se nechá dát to toho starého PC. Čili co jsem tak koukal, tak bude adaptér...
IT to pak vyřeší. Jen jsem chtěl vědět možnosti bez nich. Protože kdyby dělali jsou práci řádně, tak bych toto vůbec neřešil a měl nové PC :(
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 983
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 16:21
Kašlete na IT. Řekněte/napište Ježíškovi, ještě je čas! :-)

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 16:29
:) Ježíšek už přišel... PC by bylo. Jenže i tak je pozdě. 20 je vyladěná a nedohlám to dělat znovu. Potřeboval bych přenést ten autocad bez újmy!
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 983
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 16:39
Rozumím, pak bych to dělal, jak píšu.... zálohu stávajícího systému... a pak zkoušet a zkoušet... :)

Příjemné svátky... všem!

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.pro.2019 v 16:50
Díky, pěkné svátky i vám
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7645:VIPDrivery pro HP Designjet 1050C - Win7, Vista, 64-bit
Tip 4451:Kusovník vs. rozpiska, novinky kusovníku v Inventoru 10.
Tip 12399:VIPPo aktualizaci Windows 10 nefunguje Vault - hlásí Server ADMS nenalezen
Tip 11441:Jak pro AutoCAD využít Touch Bar na novém MacBook Pro?
Tip 11513:AutoCAD, Autodesk produkty vs. kompatibilita s .NET Framework 4.7
Tip 11534:VIPPo aktualizaci Windows 10 nejde přihlášení Vault - není možné najít služby správy dat na localhost


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.