Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1612 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

CHYBA PŘI TVORBĚ PLECHOVÉ SOUČÁSTI.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 415
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: CHYBA PŘI TVORBĚ PLECHOVÉ SOUČÁSTI.
    Zasláno: 28.led.2020 v 19:56
Zdraví, 
vytvořil jsem si "kopyto" na který sem měl v plánu "naplácnout plech". Při umístění prvního náčrtu na kopyto se stane součást adaptivní a plocha se vytvoří, při kliknutí na díl ve stromu sestavy se oběví hláška a po odkliknutí na ok spadne celý Inventor bez vyzvání. Předpokládal jsem že je chyba je v kopytu a tak jsem ho vytvořil znovu od základu a začal jsem z jiné plochy "oplácávat", bohužel výsledek je stejný. Nevíte někdo co s tím? Jestli to souvisí s modelováním nebo s instalací, aktualizací 10
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 4903/2020_01_28_19-33_ADAPTIVNI_SOUCAST_002.JPG

???????
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 348
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.led.2020 v 08:07
Dobrý den.
Ale řekl bych, že to stejně bude bez záruky, Inventor 2015 není oficiálně ve Widows 10 podporován.
Mašek
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.led.2020 v 16:06
Kromě toho je tohle nevhodný přístup. Místo využívání adaptivity použijte funkci "odvození" a potom teprve vytvářejte jednotlivé plechy.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 11944:VIPJak zjistit čistou plochu (bez otvorů) povrchu rozvinu plechové součásti v Inventoru?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.