Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4647 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazuje se mi výplň křivky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje se mi výplň křivky
    Zasláno: 29.bře.2020 v 10:47
Dobré ráno,
vytvořil jsem si rámeček. Vložil jsem ho jako blok, ale zobrazí se mi špatně. Místo tlusté čáry se mi zobrazí dvě a rohy se mi nevyplní, nevíte čím to je? Děkuji moc za rady.

PS. zde jsou obrázky, co mám na mysli. V úpravě: https://ctrlv.cz/gKpy
  Na výkresu: https://ctrlv.cz/u2fu


Upravil RomanCZE - 29.bře.2020 v 11:28
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:05
Nemáte vypnutou FILLMODE?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:11
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Nemáte vypnutou FILLMODE?
Bohužel :/ Zkoušel jsem a mám ji zapnutou.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:24
A jste v půdorysném pohledu té křivky? 

Zkuste také vypnout (nebo změnit) hardwarovou akceleraci grafické karty - nekompatibilní grafika se občas také takto projevuje.

(mimochodem, nejde o typy čar ale o výplň křivky)
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
deedea96 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.bře.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
BricsCAD
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace deedea96 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 15:00
A když ten blok rozložíte? Potažmo "_REGEN"
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6941:AutoCAD mi nezobrazuje celobarevné šrafy a výplně.
Tip 103:Po pádu AutoCADu nyní nelze vyšrafovat plochu (nezobrazují se mi šrafy).
Tip 12072:Proč mi Revit nezobrazuje obarvené místnosti dle kategorií?
Tip 2571:Proč se mi nezobrazuje vrstevnice přerušovanou čarou?
Tip 4524:Jak změnit výplň objektu MPolygon? (automatické šrafování uzavřených křivek)
Tip 5694:VIPNevyplněné křivky - možné příčiny.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.