Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2958 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazuje se mi výplň křivky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje se mi výplň křivky
    Zasláno: 29.bře.2020 v 10:47
Dobré ráno,
vytvořil jsem si rámeček. Vložil jsem ho jako blok, ale zobrazí se mi špatně. Místo tlusté čáry se mi zobrazí dvě a rohy se mi nevyplní, nevíte čím to je? Děkuji moc za rady.

PS. zde jsou obrázky, co mám na mysli. V úpravě: https://ctrlv.cz/gKpy
  Na výkresu: https://ctrlv.cz/u2fu


Upravil RomanCZE - 29.bře.2020 v 11:28
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:05
Nemáte vypnutou FILLMODE?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
RomanCZE Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (HK)
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace RomanCZE Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:11
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Nemáte vypnutou FILLMODE?
Bohužel :/ Zkoušel jsem a mám ji zapnutou.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.bře.2020 v 11:24
A jste v půdorysném pohledu té křivky? 

Zkuste také vypnout (nebo změnit) hardwarovou akceleraci grafické karty - nekompatibilní grafika se občas také takto projevuje.

(mimochodem, nejde o typy čar ale o výplň křivky)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
deedea96 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.bře.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
BricsCAD
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace deedea96 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2020 v 15:00
A když ten blok rozložíte? Potažmo "_REGEN"
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6941:AutoCAD mi nezobrazuje celobarevné šrafy a výplně.
Tip 103:Po pádu AutoCADu nyní nelze vyšrafovat plochu (nezobrazují se mi šrafy).
Tip 12072:Proč mi Revit nezobrazuje obarvené místnosti dle kategorií?
Tip 2571:Proč se mi nezobrazuje vrstevnice přerušovanou čarou?
Tip 5694:VIPNevyplněné křivky - možné příčiny.
Tip 4524:Jak změnit výplň objektu MPolygon? (automatické šrafování uzavřených křivek)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.