Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2627 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba v zobrazování scény

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Olde Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCad2008, 2010, Inventor9, 2010, 3Ds Max9
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Olde Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba v zobrazování scény
    Zasláno: 14.dub.2020 v 19:43
Zdravím. Těžko se to popisuje. Ale při změně zoomu, mě zůstávají určité části scény na monitoru mrtvé. Zůstanou tam z předešlého pohledu. Nevím si s tím rady. Děkuji za pomoc. Viz Obr.
Olde

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 22771/Chyba_zobrazování_Max9.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19066
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2020 v 06:40
Zřejmě problém grafické karty, resp. jejího driveru. Jestli je to nVidia GTX, bude se vás asi týkat tento problém - https://www.cadforum.cz/cadforum/autocad-ci-revit-mi-najednou-zobrazuje-nahodne-pixely-rozpadlou-tip12574
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Olde Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCad2008, 2010, Inventor9, 2010, 3Ds Max9
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Olde Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2020 v 11:48
Děkuji za odpověď. Teď jsem se při mapování ujistil, že to dělá při práci s vertexy. Jak při tvorbě modelu, tak i při mapování.
Olda
Zpět nahoru
Olde Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCad2008, 2010, Inventor9, 2010, 3Ds Max9
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Olde Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2020 v 09:56
Tak jsem dle návodu zkusil nejnovější ovladač grafiky, nainstaloval i DicectX 9, jakož i zvýšil výkon grafické karty. Bohužel bez výsledku. Problém stále přetrvává. GK: NVIDIA GeForce GTX 970 a 3DsMax9 je 32 bit verze. 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 22771/Max_chyba.JPG


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19066
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2020 v 10:02
3ds Max 9? To jsou Windows Vista nebo NT? S ničím novějším není stařičká verze 3ds Max 9 kompatibilní.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Olde Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.úno.2010
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCad2008, 2010, Inventor9, 2010, 3Ds Max9
Stav: Offline
Bodů: 28
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Olde Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.kvě.2020 v 23:02
Mám W10 Profesional. Zvláštní je, že Max9 do jisté doby běžel bez problémů. Na W7 ani nemluvě. Pro mě záhada.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6335:VIP3ds max chyba: The application has run out of memory and will now close (přehled řešení)
Tip 3562:VIPJak nastavit zjednodušené zobrazování normalizovaných součástí Inventoru?
Tip 2880:VIPJak urychlit 3D zobrazování v AutoCADu 2004?
Tip 1334:Jak vypnout zobrazování vazeb při kótování?
Tip 10483:Chyba při otvírání .max souboru v Autodesk 3ds Max.
Tip 6072:VIPVypnutí zobrazování ZIP souborů jako složek ve Windows.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.