Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3342 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nemožno vkladať bloky Autocad LT 2021

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nemožno vkladať bloky Autocad LT 2021
    Zasláno: 08.kvě.2020 v 12:40
Pri možnosti vkladať bloky z knihovny a po výbereí bloku, svieti hlásenie:
Cesta: blok.dwg
Místní server se načíta D:\User.... cesta bloku
Okrem toho v náhľade nevidím bloky daného výkresu, len ich názvy.
Po inštalácii to bolo v poriadku, "zaseklo" sa to práve dnes.
Musel som sa vrátiť k predchádzajúcej verzii.
Vopred ďakujem za radu, ktorá odstráni uvedený problém.
Pre informáciu prikladám aj dva screeny.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 66459/nahlady.jpg Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 66459/knihovna.jpg

Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2020 v 08:43
Nakoniec pomohla len nová inštalácia. Nešlo to ani opraviť.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.kvě.2020 v 09:50
Mělo by pomoci tu složku (pokud je lokální, asi ano) přidat do seznamu důvěryhodných umístění v AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 07:38
Zo začiatku to bolo bez problémov.
Ako sa pridáva zložka do dôverihodných súborov v Acade ?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 08:32
Možnosti > Soubory > Důvěryhodná umístění > Přidat
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 08:53
Ďakujem za rýchlu odpoveď, ale Dôveryhodné súbory som tam nenašiel.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 66459/bloky.jpg

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.kvě.2020 v 12:39
Aha, pardon, přehlédl jsem že jde o LT.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2020 v 11:09
No chyba sa vrátila. 
Znova nejde načítať bloky z knižnice.
No neviem čo s tým, preinštalovávanie každý týždeň nie je riešenie.

Zpět nahoru
atelierjhr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.pro.2015
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutocadLT2019
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace atelierjhr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.kvě.2020 v 12:38
Takže je len jedno riešenie, ktoré som vygooglil.
Zresetovať nastavenie Autocadu. Uvidím koľko to vydrží.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12579:Produktové klíče pro software řady Autodesk 2021.
Tip 6817:VIPAutoCAD nereaguje na nastavení jednotek a bloky, xrefy a rozvržení a ctrl+v objekty vkládá zvětšené.
Tip 12549:Dynamické zadání rozměrů obdélníku - AutoCAD 2021.
Tip 10865:Čeština pro Revit LT 2017/2018/2019/2020/2021 (překvapení).
Tip 12660:Kde vzít doplňkové moduly pro Revit 2021?
Tip 1280:Jaké knihovny bloků obsahuje AutoCAD?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.