Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2623 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Měření plochy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ladislav 1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.kvě.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT2016
VIP
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ladislav 1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Měření plochy
    Zasláno: 24.kvě.2020 v 12:24
Při měření plochy v cizím výkrese se mně objeví při zadání třetího bodu, že úsečky nejsou koplanární. Zadal jsem příkaz spoj, ale problém trvá.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.kvě.2020 v 19:35
To znamená, že úsečky nemají stejnou zpravidla z-ovou souřadnici, tudíž není možné změřit plochu
J. Mantlík

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Online
Bodů: 6046
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.kvě.2020 v 08:11
Jak píše pan Mantlík. Řešením je převést entity na 0vé Zové souřadnice pomocí utility FLATTEN, najdete ji např. v GGmenu nebo v Download sekci CAD Fóra.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11622:Nefunguje mi odměřování v AutoCADu resp. v DWG TrueView.
Tip 4669:VIPJak zvýšit přesnost odměřování (kótování) v DWF Composeru (Design Review)?
Tip 2765:VIPJak v AutoCADu nebo v LT nakreslit přerušený řez/pohled (včetně asociativních kót)?
Tip 685:VIPJak v AutoCADu nebo v LT nakreslit průběh matematické funkce nebo graf X-Y hodnot z tabulky (např. měření)?
Tip 11436:Proč mi hlásí příkaz VZD chybnou hodnotu vzdálenosti?
Tip 9017:Tři metody a tři různé výsledky měření vzdálenosti v mapě.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,078 sekund.