Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2816 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

kótování

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kótování
    Zasláno: 17.čer.2020 v 10:27
Dobré dopoledne,
při použití přímé kóty, nám jako první varinatu nabízí ne od budu na bod, ale rovnou objekt.
Což není úplně vhodné.
Setkal se s tím někdo, nebo tušíte nějakou proměnnou co to řídí....?
děkui Ondra
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.čer.2020 v 10:55
Přímo příkaz KÓTYPŘÍM? Nemáte v menu ten příkaz rovnou s <Enter> (resp. středníkem) navíc?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.čer.2020 v 17:00
Děkuji.
Taková blbost a jak kolegu sra....
vyřešeno
O.
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9885:VIPJak zamezit kótování směru toku média na výkresu isometrie?
Tip 4669:VIPJak zvýšit přesnost odměřování (kótování) v DWF Composeru (Design Review)?
Tip 4022:VIPJak přenést kótu z modelového do výkresového prostoru?
Tip 2183:VIPJak v kótě plochy použít skutečný horní index (m2)?
Tip 1327:VIPJakou proměnnou nastavit mezeru jako oddělovač tisíců v kótování AutoCADu ("1 260,89")?
Tip 6810:VIPExport z Inventoru do DWG pro AutoCAD - hladiny, kóty, texty, typy čar (modelspace).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.