Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3438 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba 0x0011

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Tomikk Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.čer.2020
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD LT2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomikk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba 0x0011
    Zasláno: 18.čer.2020 v 08:58
Zdravím, je tu někdo kdo ví co znamená chyba 0x0011. Při zadání tisku mi spadne celý AutoCad
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT2019
Stav: Offline
Bodů: 270
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 10:13
Chybu dělá aktualizace Win 10, která nelze odinstalovat. Dnes jsem se trápil u plotru HP, který mi také zhazoval AutoCAD. Ani zkušební stránka nešla vytisknout.
Pravděpodobně pomůže kumulativní aktualizace.
Zde si vyberte podle své verze Windows.


Upravil Petr75 - 18.čer.2020 v 12:42
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19361
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 09:17
To je vámi vytvořený DWG nebo nějaký "import"? Pokud je váš, tak to vypadá na problém tiskového driveru. Zkuste tisk do PDF nebo DWF.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 270
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 10:13
Chybu dělá aktualizace Win 10, která nelze odinstalovat. Dnes jsem se trápil u plotru HP, který mi také zhazoval AutoCAD. Ani zkušební stránka nešla vytisknout.
Pravděpodobně pomůže kumulativní aktualizace.
Zde si vyberte podle své verze Windows.


Upravil Petr75 - 18.čer.2020 v 12:42
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19361
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 10:44
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 11:10
U mně to byl tento problém. Já tu sleduji jen témata ohledně AutoCADu, tak jsem si nevšiml, že se tu už psalo o řešení tohoto problému.
Zpět nahoru
Tomikk Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.čer.2020
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD LT2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Tomikk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čer.2020 v 12:34
Stáhl jsem opravu a vše funguje, moc děkuji!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7028:VIPVyjímka při spuštění AutoCADu: 0(e0434f4dh) na adrese 7C812AFBh
Tip 12290:VIPPři tisku pomocí Správce vykreslování ve Vault Professional se zobrazí chyba „Volání součásti COM vrátilo chybu HRESULT E_FAIL“
Tip 12244:VIPLicenční chyba 0010.15, 0015.301 nebo 0015.111 - jak ji opravit?
Tip 11379:VIPPropojení AutoCAD Mechanical a Inventoru (chyba: Nelze inicializovat podpůrné knihovny)
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3
Tip 8698:VIPVault chyba: Pokus o vytvořen uživatele v databázi se nezdařil.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.