Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4161 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Adresář s aplikacemi

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jílková Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Adresář s aplikacemi
    Zasláno: 04.čvc.2020 v 08:02
Stáhla jsem si několik Autocad aplikací z Autodesk Apps. Jedna z nich má možnost upravovat parametry v souboru ale nemůžu najít kde je nainstalovaná. Kam se instalují aplikace stažené z Apps?

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 08:13
Aplikace z Autodesk Apps mohou používat různé instalační mechanismy, záleží na autorovi, takže teoreticky mohou být kdekoliv. Ale pokud používají standardní mechanismus AutoLoader se složkami typu "Aplikace.bundle", pak musí být v jedné z těchto 3 složek:

    %AppData%\Autodesk\ApplicationPlugins
    %ProgramFiles%\Autodesk\ApplicationPlugins
    %ProgramData%\Autodesk\ApplicationPlugins

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 08:17
Díky, našla jsem je v tom C:\ProgramData
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2019
Stav: Offline
Bodů: 1160
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čvc.2020 v 10:41
Původně odeslal(a) Vladimír Michl Vladimír Michl napsal(a):

Aplikace z Autodesk Apps mohou používat různé instalační mechanismy, záleží na autorovi, takže teoreticky mohou být kdekoliv....


Je to zvrhlost autorů, že neumožní uživateli instalovat program do jím zvoleného adresáře, ale tvrdě směrují instalaci na systémový disk - což nemusí každému vyhovovat.

Dále je to závažná chyba operačního systému, když dovolí nacpat sdílené knihovny programu do systémového adresáře operačního systému (%WinDir) - kde uživatelské soubory nemají co dělat.
=^..^=
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9175:Potvrzování načítání LSP, VLX, DLL, ARX souborů aplikací.
Tip 2879:VIPJak zpřístupnit .CTB soubory ve více složkách? Jak zrychlit načítání adresáře s .CTB soubory?
Tip 3585:VIPJak nastavit cílový adresář DWF souborů pro DWFwriter?
Tip 6473:Inventor Viewer i na počítači s Inventorem.
Tip 430:Mohu smazat AHL soubory v adresáři TEMP?
Tip 4328:VIPDva způsoby nastavení více složek/umístění pro CTB/STB soubory.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.