Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5241 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

_DIM

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 353
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: _DIM
    Zasláno: 08.čvc.2020 v 09:28
Zdravím,

po zadaní DIM a snahy okótovať niečo, sa kóta zobrazí až po poslednom kliknutí, kedy urťujem kde sa má zobraziť kóta (text)

Je to v nejakom nastavení, vie mi s tým niekto pomôcť pls? Aby som videl kótu už od prvého kliknutia?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čvc.2020 v 09:35
V jaké verzi? V aktuálních verzích se dynamická kóta zobrazí hned po identifikaci kótovaného objektu.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 353
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čvc.2020 v 09:43
2016
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20023
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čvc.2020 v 11:25
Ve verzi 2016 už je to také - vám se v příkazu _DIM, např. po výběru (resp. dokonce už po najetí) strany obdélníka, nezobrazí dynamická kótovací čára? Nenapadá mne čím by to mělo jít vypnout.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 353
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čvc.2020 v 12:01
Presne tak. Bolo mi divné, že pri kótovani touto formou _DIM, nevidím kótu až pri poslednom kliku. Preto som si myslel, že či som niečo omylom nevypol/neprepol v nastaveniach...
Skúsim si preniesť nastavenia od kolegu, uvidím, či mi to pomôže.
Zatiaľ ďakujem
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1588
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.čvc.2020 v 12:28
No asi byste měl začít tím, zda máte poslední updaty. Pak jestli je problém něčím specifický. 
Dělá to i v novém výkrese, jen s annotativními styly/se všemi, hladiny, všechny zapnuté...........
Atd.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.