Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2637 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit - výpis řeziva

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jancina Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.dub.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit, AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jancina Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit - výpis řeziva
    Zasláno: 20.srp.2020 v 10:41
Dobrý den,

prosím o radu ohledně tabulky k výpisu krovu, kdy se jen u některých prvků nezobrazí v tabulce výpisu řeziva délka a objem prvků? Jde např. o krokev a krokev hoblovanou - u jedné jsou všechny hodnoty a u druhé chybí právě délka a pak i objem řeziva.

Děkuji.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.srp.2020 v 16:35
Může to být chaos v parametrech, ale takto je to těžko říct. Můžete sem nasdílet ty dvě rodiny?
Zpět nahoru
Jakub Jansa Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar

Přihlášen: 03.led.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit 2019
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jakub Jansa Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.srp.2020 v 08:42
Dobrý den,

chyba může být např. ve špatném provázání parametrů, ale bez otestování prvků, které způsobují problém, se to těžko určuje. 

S pozdravem
Jansa
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 4409:VIPZjištění parametrů a termínů výpůjčky síťové licence FlexLM (přehled výpůjček).
Tip 3508:VIPJak získat jednoduchý přehled o instalovaných síťových licencích, jejich čerpání a výpůjčkách?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.