Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2480 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

verze DXF

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: verze DXF
    Zasláno: 08.zář.2020 v 10:03
Zdravím, 
potřeboval bych akutně 140 DXF verze ..., do DXF max 2010.
Nějaký nápad jak hromadně?

děkuji moc Ondra
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19583
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:05
Myslíte hromadný převod do starší verze? Např. přes AutoCAD a ScriptPro.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:09
ano do starší,
cokoliv, pokud to vzbládnu :-) , děkuji....
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Petrsorge Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petrsorge Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:09
Osobně bch to prohnal přes Scriptpro, pokud to teda nemáte proto že to sám nejste schopen otevřít. 

EDIT: Aha... jsem koukám mnohem pomalejší než pan Michl :D

- = Sorge = -
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:16
Scriptpro jsem kdysi měl, ale holt korporátní správa PC a je to v ....

a teď se řeší, že výroba to neotevře :-(

umím to poslat a případně poslat třeba tekutou odměnu :-)
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Petrsorge Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petrsorge Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:19
Aha. Kdysi jsem tyhle převody dělal bez CADu, ale už nevím v čem to bylo. Snad DWG True View?
- = Sorge = -
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 10:23
DWG True View     umí pouze DWG 
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1037
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 11:20
zdravím,
pošlete jeden soubor, zkusím to udělat se "svým" BATCHem...
uvidíme jak to půjde...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2019, AutoCad 2019
Stav: Offline
Bodů: 226
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2020 v 13:01
Děkuji všem,
povedlo se SciptPro naistalovat do Tempu (holt IT bezpečnost není 100%)
a předělat. 

díky Ondra

Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9641:Export rozvinu z Inventoru do formátu DXF.
Tip 12420:Nesprávné jednotky v načítaném DXF souboru.
Tip 1541:AutoCAD 2000 nenačte DXF soubor, který R14 načetla.
Tip 563:Kde lze získat popis formátu DXF?
Tip 1191:Jak načíst DXF soubor do rozpracovaného výkresu v AutoCADu 2000 nebo vyšším?
Tip 10821:Nemohu uložit výkres c:\složka\výkres.dxf


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.