Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2319 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamické bloky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamické bloky
    Zasláno: 09.říj.2020 v 07:50
Dobrý den
v editoru bloků se pokouším udělat z normálního bloku blok dynamický. Provedu např. vložení parametru "otoč" (z palety parametrů), ale současně s tím se mi zobrazí malý žlutý terčík s vykřičníkem. Pochopitelně po uložení se nechová dynamicky. Kde je chyba?
Používám AcMap 2011
Děkuji 
J.P.
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2020 v 08:11
Je potřeba definovat parametr a následně i akci (stejného typu) spojenou s tímto parametrem. Dynamický blok je pak v nabídce bloků zobrazen s ikonkou blesku.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1604
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2020 v 08:40
Zdravím Vás,
můžeme si na toto téma udělat u nás krátké zaškolení.

Martin Folber
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8601:Jak využít BCount (Express Tools) i pro dynamické bloky?
Tip 10760:Proč atribut dynamického bloku nereaguje na stav viditelnosti?
Tip 4338:Rychlejší výběr dynamického bloku pro editaci.
Tip 4510:Jak zamezit editaci dynamických bloků? (přepnutí na Refedit)
Tip 8287:Vytvoření dynamického bloku dle rozměrové tabulky.
Tip 4804:Dynamický popis dynamického bloku.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,108 sekund.