Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2134 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

SKOPIEREF

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
frycar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016, AutoCAD Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace frycar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: SKOPIEREF
    Zasláno: 04.lis.2020 v 15:48
Dobrý den, chci se zeptat, když kopíruji pomocí příkazu SKOPIEREF a následně vkládám přes SVLOŽORIG dochází k tomu, že se kopírované objekty nevloží do požadovaných spouřadnic ale záleží na umístění základního bodu, čož by správně nemělo.
Tedy při opakovaném použití těchto příkazů a změně základního bodu se objekty vloží pokaždé do jiného místa.
Mohl jsem změnit nějakou proměnnou, která toto ovlivňuje?

Mám CIVIL 2021
Zpět nahoru
JDoubrava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 63
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JDoubrava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2020 v 16:37
Do jak jiného místa? Kousek vedle? Nebo úplně náhodně? To je divné, tak by se vám to nemělo chovat.

Zpět nahoru
frycar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016, AutoCAD Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace frycar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2020 v 16:54
Zcela náhodně, jde o to kde zvolím základní bod.
Např. zde jsem nakopíroval 1 objekt se třemi odlišnými základními body a výsledek je následovný:

Zpět nahoru
frycar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.úno.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016, AutoCAD Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace frycar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2020 v 16:56

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 75696/skopie.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.lis.2020 v 18:11
Pokud jsou základní body odlišné, bude odlišné i místo vložení. Není to ale "náhodné". Kopírujte s ref. bodem 0,0,0.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,098 sekund.