Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3055 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Datový spoj (_DATALINK)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petrsorge Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petrsorge Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Datový spoj (_DATALINK)
    Zasláno: 05.lis.2020 v 15:09
Dobrý den 

Máme ve výkrese udělané datové propojení na Excelový soubor. Výkres má být odeslán, ale není žádoucí posílat i zmíněný excelovský soubor.
Jde nějak toto datové propojení přerušit a mít data přímo ve výkrese?

Případně je třeba to vůbec řešit? neb jsem si všiml, že když  smažu excelovský soubor data v Cadu zůstanou. Lze se na to spolehnout? nebo může nastat později komplikace?

Díky
- = Sorge = -
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19951
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2020 v 15:52
Link je jen pro update, takže pokud vám stačí zachycení aktuálního stavu dat, stačí "nepředat" onen zdrojový soubor.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petrsorge Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.bře.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2019
Stav: Offline
Bodů: 94
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petrsorge Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2020 v 16:34
To jsem potřeboval vědět.
Díky.
- = Sorge = -
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11115:Jak odstranit formátování u tabulek připojených z Excelu?
Tip 10500:Jak vyčistit nepoužívané DXE reference?
Tip 11346:Hromadné vložení datových zkratek do výkresu.
Tip 9664:Automatická aktualizace obsahu tabulek načítaných přes datové spoje.
Tip 6709:Jak odstranit nechtěné reference na soubory .DXE?
Tip 10746:VIPJak nastavit spoj typu pero drážka v Plant 3D.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.