Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3355 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ribbon stále spuštanie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ribbon stále spuštanie
    Zasláno: 11.lis.2020 v 08:04
Ahojte

Chcel by som si vypnúť ribbony,  no vždy keď si ich vypnem, nastavím profil sa pri štarte znova zapnú. 
Dá sa to vypnúť natrvalo?

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19947
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2020 v 08:20
Záleží na nastavení CUI. Ale stav _RIBBONCLOSE se standardně zapamatuje i pro další sezení (AutoCAD 2021).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2020 v 08:24
ake nastavenia  CUI?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19947
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2020 v 08:28
Prostředí v CUI si můžete nastavit jak potřebujete - poskládat nástrojové panely, ribbony, zkratky, ukládat nebo neukládat změny, atd. Další možnosti pak pokrývají pracovní prostory (workspace).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
cvirikovec Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cvirikovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2020 v 08:30
To ano ano, viem, len či neviete, kde v ktorej časti by som mal hladať nastavenia ukladana neukladania otvarania ribbonov. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19947
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2020 v 11:23
Často to bývá např. prac.prostorem:
nebo resetováním uživatelského profilu před spuštěním, nebo poškozením uživatelského profilu (provést jeho reset), nebo nedostatečnými právy, vzdáleným přístupem, apod.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1799:VIPProč i rozložený výkres z ADT3 stále vyžaduje AEC Object enabler?
Tip 1519:VIPTisk přes Batch plot nerespektuje formát a tiskne stále na A4.
Tip 10775:VIPProč mi Nastran In-CAD zabírá stále více místa na disku?
Tip 6913:VIPPo instalaci Mapu 2010 se stále znovu spouští instalační program.
Tip 5069:VIPPo registraci i aktivaci zobrazuje program stále sériové číslo 000-00000000.
Tip 4855:VIPBěžící proces WSCommCntr1.exe a acad.exe (Task Manager)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.