Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4421 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

šrafy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martin313 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.čer.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad 2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin313 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: šrafy
    Zasláno: 23.lis.2020 v 22:01
Dobrý den. Kreslím výkresy v metrech (na S-JTSK souřadnicích) a při použití některých šraf (gravel - moje oblíbená) se mi tyto "rozsypou" (měřítko šraf je cca 0,005). řešil to někdy někdo?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2020 v 23:57
Pravděpodobně numerická nestabilita u složitějšího šrafovacího vzoru. Posuňte dočasně výkres blíže počátku 0,0 nebo použijte trik z druhého tipu.

Viz:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
martin313 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.čer.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad 2013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin313 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2020 v 14:20
no jo, je to tak. U počátku je to OK, v JTSK se to rozsype. Díky za radu
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2964:VIPJak vytvořit poloprůhledné celobarevné výplně (šrafy)?
Tip 7353:Editace šraf poklepáním v AutoCADu 2011.
Tip 11585:Změna obrysu (hranice) existující šrafy.
Tip 2036:VIPJak vypnout uchopování na dané hladiny, segmenty šraf nebo určité typy entit? (3 metody)
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 6906:VIPDva triky pro opravu rozpadlých šraf.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.