Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4505 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zpomalené výkreslování

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Aforte Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2020
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Aforte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zpomalené výkreslování
    Zasláno: 23.lis.2020 v 22:09
Zdravím,

chci se zeptat. Již nějakou dobu rýsuji v programu autocad a z ničeho nic jsem zaznamenal pár změn, co se vykreslování týká a to při stejném nastavení jako doposud. 

1) Zpomalení vykreslování. Když jsem dal výkres vykreslit např. v PDF, ihned byl vidět soubor na ploše. Stejně tak posílání na plotr a jeho tisknutí bylo v řádech sekund. Momentálně jsem v bodu, kdy je nutno čekat pomalu půl minuty.
2) Při vykreslování v PDF se mi přestaly výkresy otevírat v prohlížeči, tudíž je musím manuálně otevřít. 

Podotýkám, že čištění nepomáhá. Změny jsem zaznamenal i u nových výkresů. Předem děkuji za odpověď. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2020 v 23:39
Nemáte zapnuté vykreslování nebo publikování na pozadí? BACKGROUNDPLOT
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Aforte Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2020
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Aforte Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2020 v 23:42
Děkuji mockrát, pomohlo. :) 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12941:VIPAplikace se po havárii významně zpomalí. Proč? Jak ji opět zrychlit?
Tip 4555:VIPZrychlení Mapu a Civil3D 2006 rychlou změnou vzhledu prostředí.
Tip 4093:VIPTipy ke zvýšení výkonu Autodesk Inventoru.
Tip 11356:VIPInventor - zrychlení načítání tabulky závitů ve Win 10
Tip 10175:VIPInventor - pomalé načítání ze sítě (příčiny).
Tip 7559:VIPPo aktualizaci OS se zpomalil přístup do Obsahového centra.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.