Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4267 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Příkazy Mechanical

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JanLichy Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.lis.2020
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JanLichy Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Příkazy Mechanical
    Zasláno: 29.lis.2020 v 11:24
Mám problém s Autocadem Mechanical verze 2019. Najednou mi přestaly fungovat příkazy, které začínají na AM. Hlásí to "neznámý příkaz". Nevíte čím se to stalo?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19942
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2020 v 11:36
To může mít více příčin. Buď jste spustil AutoCAD s jiným uživatelským profilem, např. jen jako holý AutoCAD, nebo z jiného pracovního adresáře, nebo máte vypnuté načítání aplikací na vyžádání (DEMANDLOAD), nebo se načítá jiný spouštěcí soubor, např. ACADDOC.LSP - z jiné složky ve vyhledávací cestě.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JanLichy Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.lis.2020
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD Mechanical
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JanLichy Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2020 v 11:50
Díky. S tou cestou jste mne navedl správným směrem. Přidával jsem tam novou složku a v ní byl jiný ACADDOC.LSP. Už mi to zase funguje.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2928:VIPNedokumentované příkazy Mechanical Desktopu.
Tip 2323:Proč AutoCAD Mechanical a Mechanical Desktop neznají příkaz AMCOPYM?
Tip 751:VIPMáte potíže s uživatelským sešitím složitých ploch v Mechanical Desktopu? Pomůže vám nedokumentovaný příkaz:
Tip 3448:Jak uložit výkresy AutoCADu Mechanical 2008, 2007, 2006, 2005 nebo 2004DX do staršího formátu?
Tip 388:Jak zjistit nainstalovanou verzi jednotlivých komponent Mechanical aplikací?
Tip 1982:Po instalaci Volo View nefunguje příkaz AMSETUPDWG Mechanical Desktopu R4.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.