Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2769 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

aktualizace z AUTOCAD 2016 LT na AUTOCAD 2020 LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
knopik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.říj.2008
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 40
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace knopik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: aktualizace z AUTOCAD 2016 LT na AUTOCAD 2020 LT
    Zasláno: 14.pro.2020 v 18:54
Dobrý den, 

mám možnost v práci přejít na z Acad 2016 LT na Acad 2020 LT, chci se zeptat je to takový rozdíl? 

Lze učinit nastavení aplikace AutoCAD LT 2020 pomocí "import plikace AutoCAD LT 2016" ?

To co mi nejvíce chybělo v ACAD 2016 je vložení např. ortofotomapy v souřadnicích (soubor JWG), jestli lze v ACAD 2020 LT už používat WMS služby? 

LSP? lze? 

a další drobné ulehčení pomocí LSP, které mi chybělo v ACAD 2016.

děkuji moc 


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19663
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.pro.2020 v 19:24
Migrace nastavení z předchozích verzí funguje na 3 předchozí verze. Funkce AutoCADu LT se rozvíjejí (např. od verze 2016 přibyla podpora HD monitorů, import PDF, online sdílení výkresů, nový formát DWG, webový AutoCAD, porovnávání obsahu, sdílené knihovny bloků):
ale nemění se základní principy omezené verze "LT" - tedy žádné LISP aplikace, mapové služby, apod. - k tomu je určen AutoCAD, dnes zahrnuje i profesní verze, např. Map 3D, Plant 3D, Raster Design...
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.pro.2020 v 09:24
Přeji příjemný den
Na WMS služby si pořiďte Qgis (je zadarmo) a z něj si vytisněte potřebnou bitmapu a přes připravený rámeček ji osaďte do LT.
Jan Kosík
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 12433:Instalace se nezdařila - Update AutoCAD 2020.1.2
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018, 2019 či 2020?
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 10368:Jak nahrát videozáznam práce v CAD aplikaci?
Tip 10343:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2016.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.