Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2647 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

F - tlačítka

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: F - tlačítka
    Zasláno: 31.pro.2020 v 21:52
Prosím o radu: u AutoCAD 2020 nemám funkčí "F3, F8, F9" klávesy. TEMPOVERRIDES je na 0,
"Vrátit zpět předchozí build" není k dispozici.
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19663
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.led.2021 v 09:13
To vypadá, že vám zpracování těchto kláves "odcizí" nějaká systémová aplikace, která se dostane ke slovu dříve než AutoCAD - např. nějaký správce plochy Windows, zpracování gest myši, nahrávací utilita, ovladač myši či grafické karty nebo něco takového. Nemáte v systému nainstalovánu nějakou takovou atypickou aplikaci?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.led.2021 v 12:38
Předpokládám, že by mi to mohl dělat ovladač 3D myši
mira
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12062:VIPTajný příkaz pro povolení experimentálních CAM funkcí Fusion 360.
Tip 7813:Jak z AutoLISPu zapsat do souboru samotný line-feed?
Tip 3321:Na novém počítači mi v AutoCADu nereagují funkční klávesy.
Tip 1999:Jak rychle vybrat více komponentů sestavy?
Tip 9380:Při každém spuštění AutoCADu se zobrazuje okno Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Tip 2008:Jak v LISPu zjistit verzi AutoCADu z DWG souboru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,074 sekund.