Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5440 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD Raster Design

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
HabaSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.pro.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HabaSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD Raster Design
    Zasláno: 27.led.2021 v 11:18
Dobrý deň, mám nainštalovaný AutoCAD 2019  (Máme kúpený Product Design & Manufacturing Collection). Stiahol som si AutoCAD Raster Design 2019 - nainštaloval som ho, vytvoril odkaz na ploche AutoCAD Raster Design. Po spustení programu som v menu AutoCAD 2019 nenašiel odkaz na nadstavbu AutoCAD Raster Design. Čo môže byť príčinou? Podľa rôznych zdrojov v menu mal vytvoriť odkaz na nadstavbu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20065
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2021 v 11:40
Fungují vám příkazy Raster Design? Např. IINSERT? Pokud ano, chybí zřejmě jen menu - pomocí _CUILOAD si načtěte aecco.cuix. Pokud ne, z nějakého důvodu se nenačte vůbec aplikace Raster Design. Možná chybějící cesta.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
HabaSK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 21.pro.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HabaSK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2021 v 12:19
Príkaz nefungoval tak som odinštaloval a znovu nainštaloval Raster Design 2019 a v menu je odkaz tak je to OK. Ďakujem
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6555:Vektorizace vrstevnic ze skenované mapy.
Tip 8589:Nastavení parametrů OCR v AutoCAD Raster Design.
Tip 10602:Jak převést PDF do DWG pomocí Raster Design?
Tip 1308:Jaký je rozdíl ve funkci "rubbersheet" mezi AutoCADem Map a CAD Overlay?
Tip 9462:Chyba aeciibui57.arx - neznámý příkaz IINSERT.
Tip 4410:K čemu slouží Autodesk Raster Design Object Enabler?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.