Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3013 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AUTOCAD - LICENCE

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AUTOCAD - LICENCE
    Zasláno: 25.úno.2021 v 08:25
Dobrý den, ve škole používáme pro výuku AUTOCAD 2021. Nyní je při spuštění potřeba provést aktivaci lícence k produktu. Po provedení licence se sice program spustí, ale při vypnutí je požadována aktivace znova. Další den je vyžadována opět aktivace, ale aktivní doba licence se o den zkrátí. Pane Michl, prosím, jak toto opravím? Dělá na to na všech stanicích. Děkuji . MN.
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19917
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.úno.2021 v 11:50
Pokud ten odpočet licence je menší než 30 dnů, pak zřejmě nejde o dobu licence, ale o trial období pro zatím neaktivovanou licenci. Jde o pojmenované licence nebo o nějaké lokálně spravované licence? Pokud pojmenované, pak zřejmě ti přihlašovaní uživatelé nemají aktivní licenci - např. nejsou přiřazeni k EDU účtu. Ověřte rovněž práva zápisu do Registry.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2021 v 20:54
Nestačilo pouze aktivovat, byl k tomu potřeba zadat aktivační kód ke každé stanici. Stejný problém je s INVENTOREM, ke kterému IT technici nemají aktivační kód. Kde je konkrétně potřeba o něj požádat?
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19917
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2021 v 08:03
To je nějaká speciální licence? Běžné bezplatné výukové licence se aktivují online. Jde tedy o pojmenované licence nebo o nějaké lokálně spravované licence?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 09:49
Máme 3-letou smlouvu, která vypršela letos v únoru. Jak máme prodloužit stávající 3-letou  smlouvu, která již skončila 5.2. 2021. Jsme střední škola a smlouva byla poskytnuta zdarma. Aktivaci jsme prováděli pomocí sériového čísla. Jak máme postupovat při obnově smlouvy a kde se kontaktovat?
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19917
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 11:25
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2840:VIPKonfigurace FlexLM licenčního serveru pro několik produktů (Autodesk/non-Autodesk).
Tip 8160:Proč dvě zároveň spuštěné aplikace Autodesk čerpají dvě licence?
Tip 6556:VIPVýpůjčka síťové licence Raster Design.
Tip 670:VIPAutoCAD nenajde síťovou licenci na licenčním serveru.
Tip 8152:Čerpání síťové licence pro AutoCAD for Mac.
Tip 7373:Při přenosu licence mi CAD zobrazí chybu [17.1.84]


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,145 sekund.