Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3276 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

prikazi nezobrazuje

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 105
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: prikazi nezobrazuje
    Zasláno: 01.bře.2021 v 16:51
ahoj
ked si kliknem na listu a chcem si nahodit nove zalozky (hladiny1, mapovanie atd) vobec mi to po odkliknuti tieto zalozky nezobrazi nikde na ploche
neviete kde moze byt problemm? vdaka
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2021 v 18:02
Pokud myslíte dialogy a palety, tak ty mohou být odtaženy "mimo obrazovku" - může se stát pokud např. měníte dvouobrazovkovou konfiguraci za jednoobrazovkovou nebo snížíte rozlišení. Zkuste postupy dle:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 105
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.bře.2021 v 18:05
ano presne nieco z obrazovkou to bude lebo som akurat napajal druhy monitor..na jednom monitore sa niektore zobrazali ale niektore nie
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6975:VIPProblém s dialogem vlastností modelu zobrazení Topobase.
Tip 10844:VIPPři analýze rámových konstrukcí se nezobrazuje karta „Analýza rámových konstrukcí“.
Tip 10252:VIPChybějící ribbon Analýzy rámových konstrukcí v Inventoru.
Tip 9984:VIPInventor Publisher mi nezvýrazní vybrané komponenty sestavy.
Tip 7182:VIPNefungující náhled před tiskem.
Tip 6991:VIPPrázdné palety nástrojů v AutoCAD Civil 3D 2010?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,078 sekund.