Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3144 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

obsahové centrum

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JaKan Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.bře.2021
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
inventor autocad
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JaKan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: obsahové centrum
    Zasláno: 16.bře.2021 v 17:06
Zdravím,
mám Inventor verzi 2020 se studentskou licencí. Při instalaci se mi nenainstalovalo obsahové centrum. Je možnost nějaké doinstalace obs. centra? Nebo jakým způsobem můžu obsahové centrum získat?
děkuji a omlouvám se, jestli tady už tato otázka je
JK
Zpět nahoru
JKortus Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.lis.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKortus Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2021 v 17:14
Spusťte z Ovládacích panelů instalaci, zvolte opravu a v konfiguraci zvolte že se má OC instalovat a s jakým obsahem - ČSN, DIN, atd.
Zpět nahoru
JaKan Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.bře.2021
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
inventor autocad
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JaKan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2021 v 17:33
Když jsem dala opravu, tak mi tam vyskočila jen možnost opravit- obnoví výchozí stav tohoto produktu, všechny soubory se změněným výchozím stavem budou přepsány..
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2021 v 18:18
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JaKan Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.bře.2021
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
inventor autocad
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JaKan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2021 v 18:23
ano mám. Takže mám dát přidat nebo odebrat funkce a pak kliknout na aktualizovat a až potom se mi ukáže ten průvodce instalací? Moc vám děkuji za odpovědi
Zpět nahoru
JaKan Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.bře.2021
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
inventor autocad
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JaKan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.bře.2021 v 22:25
Tak už to mám. Moc děkuji za odpovědi :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7195:VIPPo přejmenování počítače mi přestalo fungovat Obsahové centrum.
Tip 7559:VIPPo aktualizaci OS se zpomalil přístup do Obsahového centra.
Tip 9979:VIPV modelu Inventor Publisheru mi chybí díly Obsahového centra.
Tip 7912:VIPPřepsaná hmotnost u normalizovaných součástí.
Tip 5105:VIPRychlá kontrola funkčnosti ADMS serveru.
Tip 7593:Jak změnit materiál u součástí v Obsahovém centru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,093 sekund.