Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3278 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AKTIVACE AUTOCAD + INVENTOR

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AKTIVACE AUTOCAD + INVENTOR
    Zasláno: 25.bře.2021 v 20:46
Dobrý den, máme nainstalované výukové verze Autocadu 2021 a Inventoru 2021. V této době zavřených škol nám vypršely licence a nelze standartním způsobem provést aktivaci. Dříve, než se dostanu ke správci licencí, dojde k zavření programu. Prosím o návod, jak jednoduše aktivace provést. Jedná se o desítky výukových stanic. Děkuji.
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.bře.2021 v 20:57
Předpokládám, že jde o síťové licence. Bude potřeba aktualizace licenčního souboru. Tu musí potvrdit Autodesk - viz Student and Education Software | 1-Year License | Autodesk Education Community
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2021 v 09:43

Ten odkaz je na stazeni nebo vytvoreni lic cisla. To nam nepomuze. Odtud ziskavame vse potrebne.

My sitovou verzi nemame. Pouzivame lokalni instalaci se zadanim lic. cisla, ktere vygeneruji na strankach prave z toho odkazu.

Po spustieni Autocadu 2021 se snazim zadat lic. cislo  a po ohlaseni "Konec platnosti licence" stisknu "Aktivovat" a po chvili se zobrazi 

"Chyba pri zpracovani (Chyba 30)" - viz priloha. Po stisku "Zavrit" se opet dostavam do hlaseni "Konec platnosti licence" a stisk "Aktivovat" a neustale dokola. Jedina moznost je uzavreni dialogu križkem coz nasledne ukonci cely Autocad.

mira
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.bře.2021 v 12:41
Prosím, dokáže někdo poradit?
mira
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.bře.2021 v 13:21
Obnovování a aktivace bezplatných výukových licencí je bohužel plně pod správou Autodesku (USA) - můžeme vám pomoci s používáním, s nadstavbami a knihovnami, ale licencování EDU licencí je potřeba přímo řešit s
https://www.autodesk.com/education/support/edu-contact-us-form
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9048:Při pokusu o aktivaci licence: produkt nelze registrovat v České republice
Tip 8046:Chyba: překročen počet aktivovaných licencí
Tip 10159:VIPPřímý kontakt na živého operátora Autodesku při aktivaci licence.
Tip 9964:VIPHavárie při aktivaci CAD aplikace - ad32lw.exe
Tip 7436:VIPDošlo k chybě licence. Kód chyby je: 110.
Tip 2416:Je potřeba znovu autorizovat (aktivovat) AutoCAD po odinstalaci/reinstalaci?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.