Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3456 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Katastrální mapa, AutoCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
223147 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.zář.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autoCAD2018
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 223147 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Katastrální mapa, AutoCAD
    Zasláno: 03.kvě.2021 v 23:35
Zdravím, 
chtěl bych Vás poprosit o radu, jak se dá propojit verze AutoCADU 2021 (studentská licence) s katastrální mapou. 
Díval jsem se na nějaká videa, hledal různé diskuze, ale nenašel jsem nic, podle čeho bych to mohl nastavit. 
Většinou se jednalo o návody na starší verze CADU, tak nevím, jestli se to teď nějak liší. 

Budu se těšit na odpověď. 

Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2022
Stav: Offline
Bodů: 313
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2021 v 08:28
S propojením nepomůžu. Používám jen AutoCAD LT. Ale lze stáhnou katastrální mapu celého katastru a jednoduše si ji pak připojit jako referenci do bodu 0,0

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6070
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2021 v 09:25
Návod najdete na wiki BIM v praxi. Dejte hledat heslo katastrální mapa, příp. jděte přímo na tuto stránku.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6162:VIPPoužití WMS služby katastru nemovitostí v AutoCAD Map a Civil 3D - postupy, úskalí, tipy.
Tip 5095:Jak načíst technické či katastrální mapy do Autodesk Topobase? (Map3D)
Tip 3287:Jak načíst data katastru do AutoCADu, Mapu, MapGuide nebo Envision? (VFK)
Tip 9131:Jak načíst katastrální data RÚIAN a VFK do AutoCADu? (záboráky)
Tip 7769:Převod katastrálních dat formátu VGI do AutoCADu (DWG).
Tip 3659:Jak načíst katastrální data VKM do AutoCADu nebo Mapu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.