Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2955 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

3d DGN na 3d DWG

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2021
Stav: Offline
Bodů: 232
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: 3d DGN na 3d DWG
    Zasláno: 31.kvě.2021 v 15:42
Zdraví a prosím,
o převod 3d DGN na 3d DWG - mě to načítá jako čáry, což je mě k...
Potřeboval bych to jako tělesa.
Díky za help, návod, či jestli mě to nekdo převedete.
Doufám tedy že to jde :-), díky 
Ondřej

Připojené souboryzipuploads/2196/Plzen.zip

náhled:
https://autode.sk/34upNrU

Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2021 v 16:26
Divné, všechny konvertory tomu rozumí jen jako wireframe modelu. Přímo z Microstation to nedostanete v nějaké rozumnějším formátu?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2021
Stav: Offline
Bodů: 232
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2021 v 16:38
Projektant je rozumnej, ale taky pro převod neví do čeho exportovat...
Napovíte...?
díky Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2021 v 17:12
Prakticky cokoliv - čím obecnější formát, tím lépe - např. STEP, ACIS, IGES, Parasolid, DWG. Ale proč z modelu exportuje wireframe nevím, to bude nějaká zapeklitost v Microstation.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2021 v 07:35
Byl jsem poučen, že to dělají objekty typu SmartSolid. Stačí je v Microstationu převést na Mesh a bude to fungovat.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2021
Stav: Offline
Bodů: 232
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.čer.2021 v 08:35
Děkuji moc,
šlo to přes STP, sice každé těleso zvlášť, ale nebylo jich tolik aby se to nedalo spojit.
Divný to formát, každopádně díky.
Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 10, 32GB, P4000, 2x27"
ACA 2019
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9244:Export DGN hlásí varování "Nepodporované objekty".
Tip 636:Jak z AutoCADu zapsat nebo naopak načíst formát DGN?
Tip 7153:Převodník mezi formáty DGN a DWG.
Tip 1096:Jak načíst soubor DGN do 3D Studia VIZ?
Tip 9861:Jak importovat 3D model z DGN do Inventoru?
Tip 12758:Převod 3D spline na 3D křivku se zachováním původních vrcholů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.