Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2265 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autodesk AutoCAD LT 2018 - zkratky

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Maarras Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.bře.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCAD LTZ 2018
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maarras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autodesk AutoCAD LT 2018 - zkratky
    Zasláno: 14.čvc.2021 v 07:36
Dobrý den, 

ze dne na den mi v AutoCADu přestali fungovat zkratky (přímka, kopírovat, atd..) které jsem si zadal.

Nejde mi to znovu nastavit, a nevím co by s tím mohlo být.

Za nějaké tipy budu rád.

Předem Díky :) 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20079
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2021 v 07:54
Klávesové nebo příkazové zkratky? Klávesové jsou v CUI, příkazové v souboru ACADLT.PGP - ten najdete např. v (dle verze AutoCADu):
C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD LT 2022\R28\csy\Support\acadlt.pgp

Nenačetl se vám třeba jiný PGP?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Maarras Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.bře.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCAD LTZ 2018
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maarras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2021 v 08:11
Klávesové zkratky.

Přijde mi že to přestalo fungovat po aktualizaci PC. Ze dne na den.


Zpět nahoru
Maarras Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.bře.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCAD LTZ 2018
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maarras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2021 v 08:19
Pár klávesových zkratek zůstalo a fungují, jen některé nefungují a nedají se na CUI znovu zadat.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20079
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2021 v 09:10
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Maarras Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 02.bře.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCAD LTZ 2018
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maarras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.čvc.2021 v 09:26
Nefunguje pár zkratek na "CTRL+SHIFT+PÍSMENO"  ale taky zkratky na samostatná písmena.

A tímhle AMD ReLive to nebude, jsem na služebním PC a nemám to tu.

Zkoušeli jsme vše co nás napadlo, několikrát nahrát i předdefinované zkratky co jsem používal, a stejně nic. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3106:Jak změnit zkratky (aliasy) příkazů AutoCADu LT?
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 12030:Jak spustit AutoCAD pro Mac OS 10.14 Mojave?
Tip 7367:Anglické zkratky příkazů v českém AutoCADu.
Tip 11719:Šikovná kalkulačka - vyhodnocovač výrazů v 3ds Max.
Tip 11948:Jak rychle vytvořit vlastní klávesovou zkratku v AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.