Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
madep ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 163 |
![]() Zasláno: 04.srp.2021 v 16:00 |
Vážení přátelé,
nyní jsem zjistil, že plugin "Nesting" neumí načíst soubor, který má v názvu diakritiku. Takže si všichni, kdo potřebujete tuto funkci používat, dávejte pozor, aby jste nedopadli jako já. soubor, který ukazuju na videu jsem použil už v 48 sestavách. Samozřejmě je možné ze souboru vytvořit kopii a přejmenovat, ale dokážete si představit ten trapas, když chcete tuto funkci odprezentovat řediteli výroby a ono to nefunguje? Martin Depta konstruktér Eltodo a.s. Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=E99SxccNfWk |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,891 sekund.