Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3728 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

přechod z ACAD 2016 LT na ACAD 2020 LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
knopik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.říj.2008
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 48
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace knopik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: přechod z ACAD 2016 LT na ACAD 2020 LT
    Zasláno: 23.srp.2021 v 12:07
zdravím, 

v práci mi nabízí přechod ze stávajícího ACAD 2016 LT  → ACAD 2020 LT.
Chci se zeptat jestli je nějaká možnost si kompletní uživatelské prostředí, včetně palet, kláv. zkratek, shx přenést do ACAD 2020. Pokud dám export nastavení aplikací a pak import do 2020 tak jsem četl, že to nejde. 

"polepším si?" je to stále LT, bohužel. Takže asi ani LISP nepůjde a další šikovné věci, např. načtení obrázku, když mám umisťovací soubor atd. Je tomu tak? 

děkuji moc 


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2021 v 13:02
Po instalaci vám AutoCAD LT automaticky nabídne migraci nastavení z předchozí verze (instalované na stejném PC) - jen si zaškrtnete co vše chcete migrovat.

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
knopik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 03.říj.2008
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 48
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace knopik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2021 v 13:37
právě bohužel to bude tak, že se mi chystá fungl nový notebook, tak mám IT odd. říct co tam chci za AutoCad (2016  / 2020) a proto přemýšlím, jak to udělat. Jelikož 2016 mám už pro mě uživatelsky dobře  nastavenou, ale možnost mít novější autocad je možnost. Otázka jestli si v rámci LT polepším, viz. výše věci které tam půjdou a nebo pořád ne. 

děkuji 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2021 v 18:10
Podobným způsobem (menu Start) můžete udělat i export/import uživatelských nastavení mezi dvěma různými PC. Novější verzi LT (ač LISPy ani georeference umět nebude) bych doporučoval už kvůli nástrojům pro spolupráci, DWG formátu a kompatibilitě s Win10.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018, 2019 či 2020?
Tip 5382:Je Internet Explorer 7 kompatibilní s AutoCADem?
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 10368:Jak nahrát videozáznam práce v CAD aplikaci?
Tip 253:Jak najít výkresy pocházející z dané verze AutoCADu? (rozlišení verze DWG)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.