Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2654 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace starého Autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace starého Autocadu
    Zasláno: 26.srp.2021 v 16:36
Dobrý den,
na starém PC mám funkční licenci Autocad LT 2014, kterou jsem měl zakoupenou ještě v krabicové verzi na DVD. Jelikož tento pc již jen chytá prach, tak bych rád licenci používal na osobním ntb pro domácí použití (pro pracovní účely již máme pronájmy aktuálního cadu). Ntb na který chci instalovat tento Autocad již nemá DVD mechaniku, lze Autocad LT 2014 někde oficiální cestou stáhnout a následně přenést licenci ? Nebo musím sehnat usb mechaniku a nainstalovat to přes DVD klasickým způsobem.

Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20151
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2021 v 17:21
Problém nebude v instalačním médiu, jako spíš v podpoře OS a v aktivaci licence - starší verze nejsou kompatibilní s novými Windows ano vám je Autodesk už asi nezaktivuje - viz https://blog.cadstudio.cz/2019/07/podpora-starsich-verzi-autodesk-software.html

Ale jestli máte pronájmy, můžete si bezevšeho nainstalovat a používat vaší aktuální licenci z práce (je asi na 3 PC, ne souběžně). Stačí se přihlásit vaším Autodesk ID.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.srp.2021 v 17:37
Rozumím, často ale v práci nechávám pc v režimu spánku, kvůli nedodělané práci a mezi záložkami nechávám i otevřený Autocad, v tom případě by mi doma nešel spustit ?Když píšete, že mohu, ale ne souběžně...? Škoda té 2014... myslím, že pro mé potřeby je to dostatečné a případně bych si nové soubory převedl do starší verze...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4971:VIPJak instalovat knihovny Obsahového centra Inventoru na stávající plný MS SQL Server?
Tip 10529:Chyba: AutoCAD nemůže přečíst starý formát výkresu
Tip 2499:Chyba "Setup needs 8000kb free" při instalaci AutoSketche 8.
Tip 7302:AutoCAD zhavaruje v Nápovědě nebo v okně Přehled nových funkcí.
Tip 7762:Vault 2011 a SQL Server 2008 SP2 a R2.
Tip 7962:VIPJak nastavit staré uživatelské rozhraní v Inventoru 2012?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.