Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3610 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

invertor 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bacigaldusan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.srp.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
invertor
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bacigaldusan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: invertor 2019
    Zasláno: 08.říj.2021 v 13:46
Zdravím vedel by ma niekto nasmerovať?

modelujem trup lietadla, urobil som ovládaciu plochu na krídle - výrezom s krídla, no teraz by som chcel vedieť ako viem vymodelovať samotné krídielko ako diel do zostavy, vlastne to čo som s krídla vybral.

neviem skopírovať tvar plochy krídielka z telesa 

ďakujem
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 103929/20211008_134308-1600x1200.jpg

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1563
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2021 v 14:08
Vše by t vyřešoůp dělat model jako  víceobjem.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
bacigaldusan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.srp.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
invertor
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bacigaldusan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2021 v 14:28
Zdravím nie som v tom až tak zbehlý, asi som to nepochopil 

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7819:VIPKlávesová zkratka pro Viditelnost komponenty (nebo jakoukoliv vnitřní funkci Inventoru)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 2781:Nemohu najít žádné informace o "Invertoru".
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.