Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3403 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

sekanie invertoru 2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bacigaldusan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.srp.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
invertor
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bacigaldusan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: sekanie invertoru 2019
    Zasláno: 11.říj.2021 v 13:04
Zdravím chcel by som sa spýtať 

pravujem v invertore 2019 mám vymodelované lietadlo komplet s krídlami a ovládacími plochami, 
veľkosť súboru cca 30 MB, neviem či som neurobil zle, že som ho vymodeloval kompletne a nie formou zostavy, no teraz pri dalšom modelovaní veĺmi seká, akonáhle dám priblížiť model, chcem robiť dalšie úpravy a pod. pri každej zmene cca 8-20 sekúnd zamŕza, pomaly s s tým nedá pracovať.

PC je notebook interl 5 3400mhz, Ram 16GB SSD disk
Chcel ba som iba vedieť názor či to potrebuje výkonný PC alebo to robím zle, že to modelujem ako celok
Tak či tak sa mi zdá že s 30 MB súborom má program zjavné problémy a seká a seká.

ďakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20190
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2021 v 15:03
Model takovéhoto typu je naprosto nutné navrhovat jako sestavu, zdaleka nejen z výkonnostních důvodů.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
bacigaldusan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.srp.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
invertor
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bacigaldusan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2021 v 15:08
Zdravím a je teraz nejaká možnosť ako to teraz zachrániť alebo iba znovu vymodelovať ako zostavu
trebárs 1 diel trup, druhé krídlo a pod.

ďakujem
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20190
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2021 v 15:10
Pokud to máte alespoň jako víceobjemové těleso, pak pomůže tento postup:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
bacigaldusan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.srp.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
invertor
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bacigaldusan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2021 v 15:22
Mám to tak, najprv som krivkami šabolonovaním  urobil trub
potom urobil náčrty koreňa a konca krídla, vyšablonoval a dalej všetko ostatné tým istým postupom
je to viac telies postupne urobených no v konečnom dôsledku je to jeden projekt.

ďakujem pekne za informáciu, popozerám to a vyskúšam

pekný deň
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7819:VIPKlávesová zkratka pro Viditelnost komponenty (nebo jakoukoliv vnitřní funkci Inventoru)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 6867:VIPPomalý, trhaný pohyb myši v okně AutoCADu - řešení.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 2781:Nemohu najít žádné informace o "Invertoru".
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.