Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5627 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

chyba Autocad 2022- editace bloků

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PetrBuchta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.čer.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBuchta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: chyba Autocad 2022- editace bloků
    Zasláno: 14.led.2022 v 16:32
v nové instalaci ACAD2022/Plant 3D - všechny dostupné aktualizace nainstalované - se náhodně stává nefunkční editace bloků, v editoru i ve výkresu, blok lze vybrat, lze s ním posouvat přes D-D, nelze uchopit za vkládací bod... Stane se náhodně po 0,5 - 2h práce, ve všech otevřených výkresech. po ukončení a novém spuštění zase vše OK.... ACAD LT17 na stejném PC stejné výkresy - OK.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2022 v 18:18
Nefunguje editace nebo jen to uchopování? Nebo spíš uzlová editace? Jakýkoliv blok nebo jen Plant objekt?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PetrBuchta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.čer.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PetrBuchta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2022 v 19:16
Dobrý den,
:
- nelze editovat blok, protože jej nelze vybrat
- při zachycení uzlového bodu se tento bod zvýrazní, ale toť vše, žádné chybové hlášení...
- žádný blok, ani v PID, ani v připojených souborech (2D) projektu / ve 3D jsem nezkoušel...   
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2022 v 21:33
Díky. Ty symptomy vypadají na nějaký problém AutoCADu/Plantu - pokud máte aktualizovanou verzi (tedy "Počítačová aplikace Autodesk" vám nehlásí žádnou dostupnou aktualizaci), budeme asi potřebovat příklad výkresu (co nejjednodušší, nejlépe přes Helpdesk) pro odzkoušení u nás, resp. zaslání do "továrny" na opravu.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4049:REFEDIT a anonymní bloky.
Tip 7546:Editace zakončení stěny "Upravit na místě" skončí chybou AutoCADu Architecture.
Tip 8010:Proč mi AutoCAD zazoomuje na počátek při ukončení editoru bloků?
Tip 12980:Zakoupil jsem AutoCAD 2022, ale na počítači mám dosud Win7 - jak jej nainstalovat?
Tip 6346:Nelze editovat objekt: "1 nebyl v pracovní sadě"
Tip 11397:Editace atributů bloků v mobilním AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.