Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3906 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zmizely mi příkazy v Autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
anicka20 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 16.říj.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace anicka20 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zmizely mi příkazy v Autocad
    Zasláno: 18.led.2022 v 07:05
Dobrý den,

Zmizely mi nějakým způsobem příkazy v Autocadu (zrcadlit, kótování, přímka, čára, obdélník atd.) nevím čím jsem to udělala a jakým způsobem to můžu vrátit zpátky. Nevěděl byste někdo, prosím? Smile
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2022 v 09:06
Kolega měl poznámku: "po 48 hodinách vyhlašte pátrání" Wink
Ale vážně ... Co to je "zmizely" ? Zmizely nabídky, panely nástrojů nebo ribbony?
Jako první krok zkuste přepnout pracovní prostor do jiného a pak se zase přepnout zpátky do svého

J. Mantlík

Zpět nahoru
anicka20 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 16.říj.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace anicka20 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2022 v 09:34
Nahrávám screenshot, kde ikony zmizely. Vůbec nevím co sem zmáčkla, prostě najednou nemám rychlý přístup a výběr na kreslení kružnice, kótování atd. Bohužel nevím jak přepnout pracovní prostor  
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 98845/Výstřižek_2022-01-18_09-33-46.PNG

Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2022
Stav: Offline
Bodů: 1637
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2022 v 09:40
Příkazem _RIBBON je dostanete zpátky.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2022 v 10:15
Jinak pro Vaši informaci. Možnost přepínání a nastavení pracovních prostorů si můžete zapnout tím trojúhelníčkem vpravo vedle okna hladin. Ale nevím, zda to funguje i v LT
J. Mantlík

Zpět nahoru
anicka20 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 16.říj.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2020
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace anicka20 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2022 v 10:20
Strašně moc Vám děkuji, jsou zpátky :)) 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12698:VIPNefunguje mi doplněk Vaultu v Office 2016 ani v Outlook 2016.
Tip 5355:VIPZmizel mi panel nástrojů Vault z Excelu a Wordu.
Tip 4110:Při tisku DWF mi zmizí část rastrového podkladu.
Tip 10155:Z ribbonu mi zmizely funkce Autodesk Vehicle Tracking (průjezdové křivky, křižovatky)
Tip 1974:Zmizelo mi okno Asset Browseru. Jak jej obnovit?
Tip 11730:Příkaz „Compress database“ zmizel z menu Plant3D 2018.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.