Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5907 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

modelace závitu - limit?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Rommak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: modelace závitu - limit?
    Zasláno: 15.úno.2022 v 07:10
Zdravím,

je možné, že "plná" modelace závitu je Fusionu 360 je omezena velikostí pamětí, i když dle systému je obsazeno pouze 68%? Mě to havaruje od délky 1200 mm a tech. podpoře od 1000mm. To by bylo docela limitující používat pouze naznačení.

Mak
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2022 v 07:23
Takhle dlouhé závity asi nejsou běžné ale nemělo by to havarovat. Nemáte ještě Win7? Používat standardní příkaz Závit s volbou Modelovaný? V nejhorším spojte dva kratší.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2022 v 07:47
Zdravím,

používáme Win 10 - verze 21H2 build 19044.1526 a Fusion v poslední verzi 2.0.12376.
Ano běžné to není, že by chyba programu? Musím nechat vypnutou funkci modelace a pak to je OK.
Zpět nahoru
Rommak Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.říj.2020
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Rommak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2022 v 13:23
Tak pamětí RAM to nebude, nechali jsme rozšířit (32GB) a výsledek stejný. Spíše jde o nějakou vnitřní chybu v programu při výpočtu modelu nebo omezení.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12959:Vazby šroubového spoje ve Fusion 360.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 12153:Jak změnit typ závitu díry ve Fusion 360?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,137 sekund.