Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3494 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vložení bloku do výkresu idw

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vložení bloku do výkresu idw
    Zasláno: 04.bře.2022 v 07:47
Dobrý den,

Do výkresu idw jde bez problémů příkazem "kopírovat-vložit" vložit přímo z AutoCADu nějaký tvar. Zjistil jsem, že pokud je tento tvar v bloku, tak to nefunguje.
Chci se zeptat, čím to je.

Díky za odpovědi.

Martin Depta
ELTODO a.s.

Díky
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2022-03-04_074055.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1782/Snímek_obrazovky_2022-03-04_074141.jpg

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2022 v 08:08
Není to nějaká speciální entita (dyn.pole, dyn.blok, apod.)?
U běžného bloku mi copy-paste funguje, i v IDW. Zkoušeno na aktuálním AutoCADu a Inventoru.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 148
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2022 v 08:57
Dobrý den,
Ten blok obsahoval "podbloky".
Jakmile jsem je rozložil a celé spojil, tak to začalo fungovat.

Díky za radu

Martin Depta
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.bře.2022 v 09:00
Díky za upřesnění příčin. Dáme do tipu, kdyby na to někdo narazil.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 13245:Nejde mi kopírovat/vložit blok z AutoCADu do výkresu Inventoru.
Tip 10386:Jak změnit bod vložení symbolu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.